iPhone X kaleratze data, prezioa, eginbideak eta gehiago! Bilketa osoa.

Artikulu honetan iPhone X filtrazioak agerian utzi duena aztertzen da, iPhone X bertsioaren data, prezioa, eginbideak eta abar barne.

Irakurri Gehiago

Spama nire iPhone-n: Stop spam mezuak eta testuak!

Apple-ko teknologia ohi batek spam iMessages eta testuak zure iPhone-n jasotzeari nola utzi eta nola babestu spammers-etik azaltzen du.

Irakurri Gehiago

Nola itxi Safari fitxa guztiak iPhone-an: lasterbide azkarra!

Apple-ko aditu batek zure iPhone-ko Safari fitxa guztiak aldi berean ixten erakusten dizu. Ezkutuko iPhone trikimailu honek segundo batzuk besterik ez ditu ikasten!

Irakurri Gehiago

Nola idatzi hizkuntza anitz iPhone-an? Konpondu zuzenketa automatikoa!

IPhone aditu batek erakusten dizu hizkuntza anitzetan nola idatzi aldi berean eta nola egin zuzenketa automatikoa zure iPhone batean hizkuntza batekin baino gehiagorekin.

Irakurri Gehiago

Nola konfiguratu dezaket mediku IDa iPhone batean? Hemen da Egia!

Apple-ko aditu batek Mediku IDa iPhone batean nola konfiguratu erakusten dizu, larrialdi egoeran zaudenean prest egongo zara.

Irakurri Gehiago

Nire iPhone mikrofonoak ez du funtzionatzen! Hemen dago Konponketa.

IPhone aditu batek zure iPhone mikrofonoa funtzionatzen ez duenean zer egin eta software eta hardwarearen balizko arazoak nola konpondu erakusten dizu.

Irakurri Gehiago

Herbalife ona edo txarra da? Hemen dena

Herbalife ona edo txarra da? Ezezkoak baino askoz positibo gehiago daude Herbalife pisua galtzeko produktuen abantailak eta desabantailak.

Irakurri Gehiago

Nire iPhone-ak ez du jotzen! Hemen azaltzen dugu zergatik gertatzen den benetako arrazoia.

Deiak eta mezu garrantzitsuak faltan botatzen badituzu, zure iPhone-a ez delako deitzen, ez kezkatu! Irtenbidea erraza da eta zure iPhone soinua nola konpondu erakutsiko dizut.

Irakurri Gehiago

Nola egin zure iPhone babeskopia iTunesen

Apple-ko aditu batek zure iPhone-a iTunesen nola egin behar den erakusten dizu beti zure iPhone-an gordetako informazioaren kopia izan dezazun.

Irakurri Gehiago

Zoom ez al da Mac-en funtzionatzen? Hemen duzu The Real Fix!

Apple-ko aditu batek Zoom-ek zergatik ez duen Mac-en funtzionatzen azaltzen du eta urratsez urratseko arazoak konpontzeko gida erabiliz arazoa nola konpondu erakusten dizu.

Irakurri Gehiago

iPhone blokeatuta eguneratzea prestatzen? Hona hemen Zergatik eta benetako konponketa!

Apple aditu batek azaltzen du zergatik itsatsita dagoen zure iPhone Eguneratzea prestatzen eta urratsez urratseko gida bat erabiltzen du arazoa behin betiko nola konpontzen den erakusteko.

Irakurri Gehiago

Nola gehitu larrialdi kontaktua iPhone batean? Hemen da Egia!

Apple-ko aditu batek larrialdi kontaktua iPhone batean nola gehitu erakusten du eta larrialdi kontaktuak gehitzearen onurak azaltzen ditu. IOS 13rako eguneratua!

Irakurri Gehiago

Nola sinkronizatzen ditut nire iPhone oharrak Mac edo ordenagailuekin? Hemen dago Konponketa.

Apple-ko aditu batek zure iPhone oharrak Mac edo Windows ordenagailuarekin sinkronizatzen erakusten dizu iCloud eta beste posta elektronikoko kontuak erabiliz.

Irakurri Gehiago

iOS 11 iPhone Modu Iluna: Nola Piztu eta Konfiguratu!

Artikulu honetan, Apple aditu batek iOS 11 ilun modua zure iPhone-ean nola aktibatu erakusten dizu Smart Invert Colours ezarpena erabiliz.

Irakurri Gehiago

Nola erakutsi bateriaren ehunekoa iPhone X, XS, XS Max eta XR telefonoetan? Konponketa!

Apple aditu batek azaltzen du nola erakutsi bateriaren ehunekoa iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max eta iPhone XR-rekin urrats erraz batean!

Irakurri Gehiago

Artizarra Virgo-n: Esanahia, esangura eta nortasuna

Artizarra Virgo Gizon eta Emakumearen Esanahia. Artizarrak gure gustua, gure zentzu estetikoa eta gure lehentasunen ordena zuzentzen ditu bizitza honetan. Azter dezagun Artizarra Virgorengan Venus berezi eta desberdina

Irakurri Gehiago

Zergatik itzaltzen da nire iPhone oraindik bateria geratzen zaidanean? Hemen duzu irtenbidea!

Appleko langile ohiaren eskutik: Esango dizut zergatik itzaltzen den zure iPhone, iPad edo iPod bateria oraindik duzunean eta nola konpondu!

Irakurri Gehiago

Nola berrezarri iPhone bat: gida osoa!

Artikulu honetan, Apple aditu batek iPhone bat berrezartzeko modu guztiak erakusten dizkizu eta egoera bakoitzean zein berrezarpen erabili behar den azaltzen du.

Irakurri Gehiago

Zergatik dio nire iPhone-k segurtasun gomendioa WiFi-n? Konponketa!

Apple-ko aditu batek azaldu du zergatik ikusten duzun segurtasun gomendioa zure iPhone, iPad edo iPod Wi-Fi ezarpenetan, eta sare ireki eta itxiei buruzko egia.

Irakurri Gehiago

Zergatik da bertikala iPhone X kamera? Hemen da Egia!

Apple aditu batek azaldu du zergatik duen iPhone X-k kamera bertikala aurreko iPhone modeloen kamera horizontalaren diseinuaren aurrean.

Irakurri Gehiago

Non dago zehazki Patagonia?

Non dago zehazki Patagonia? Hemen dena - Bidaia, Eguraldia, Basamortua. Beno, Txileko herritarrei galdetuz gero, Puerto Montten hasi eta hegoaldera joango direla esango dute. Argentinako herritarrei galdetuz gero San Carlos de Bariloche-tik esango dute hegoalderantz.

Irakurri Gehiago

Non ikus ditzaket Walking Dead nire iPhone-an? Egia!

Apple aditu batek eta The Walking Dead superfan batek azaltzen dute non eta nola ikusi dezakezun The Walking Dead zure iPhone edo iOS gailuetan.

Irakurri Gehiago